Copil de doi ani disparut la Caras-Severin. FOTO

Un copil de doi ani a disparut in Caras-Severin din fata casei, fiind cautat de peste o suta de persoane.

Un copil de doi ani a disparut sambata dupa-amiaza din fata casei in care locuia in comuna Ocna de Fier, judetul Caras-Severin, in timp ce se juca impreuna cu fratele sau.Peste 100 de persoane il cauta in prezent, oamenii legii incercand sa ii dea de urma cu ajutorul cainilor special dresati si a camerelor cu termonviziune.
Conform unui comunicat de presa remis de Inspectoratul de Politie al Judetului Caras-Severin, Emanuel Beniamin Bobic, in varsta de doi ani, a disparut sambata, in jurul orei 16.00, din fata casei din comuna Ocna de Fier. Tatal micutului a observat ca acesta disparuse si a sesizat imediat Politia din orasul Bocsa, sunand la numarul de urgente 112, actiunea de cautare a copilului fiind inceputa imediat.

Citeste si: Alexandra Dumitru, eleva disparuta duminica din Bucuresti, a fost gasita intr-un autocar

Copilul are parul blond si este tuns scurt, are ochi albastri, 85-95 centimetri inaltime si 15-20 de kilograme. Cand a dispatut, baietelul era imbracat cu o bluza alba, caciula alba cu snur, pantaloni negri simpli si ghete portocalii. Politia face apel ca oricine l-a vazut si poate da informatii cu privire la identificarea sa sa sune la 112 sau sa informeze cea mai apropiata unitate de Politie.

Sursa foto:  stirileprotv.ro