COPIL INJUNGHIAT la BISTRITA! Acesta a fost OMORAT de alti MINORI

Un COPIL, in varsta de 14 ani, a fost INJUNGHIAT in zona industriala din orasul BISTRITA NASAUD. TRAGEDIA s-a petrecut vineri in jurul orei 11. Din nefericire, BAIATUL a DECEDAT la scurt timp, informeaza postul Realitatea Tv.

Un BAIAT in varsta de 14 ani a fost INJUNGHIAT in stern, politistii si medicii sositi in zona industriala, foarte aproape de linia de cale ferata a orasului Bistrita, incercand sa-l resusciteze mai bine de 45 de minute insa, din pacate, nu au reusit sa ii salveze viata. Trebuie precizat ca medicii de la echipajul SMURD sosit la locul TRAGEDIEI au declarat ca BAIATUL INJUNGHIAT se afla in stare de inconstienta in momentul in care a fost gasit.

Citeste si: TRAGEDIE in Bihor: Un ADOLESCENT de 16 ani s-a INECAT intr-un lac de acumulare 

Trecatorii care au sunat la Serviciul 112 au declarat ca VICTIMA a fost INJUNGHIATA de alti minori. Politistii din localitatea ardeleana au demarat deja o ancheta pentru a stabili cauzele care au dus la producerea acestei TRAGEDII, dar si pentru prinderea CRIMINALULUI sau CRIMINALILOR.

Mama BAIATULUI OMORAT a fost deja contactata de POLITISTI, iar in aceste momente ea le ofera relatii despre anturajul VICTIMEI.

Citeste si: Barbat ARS DE VIU in propria locuinta, in judetul Suceava 

Sursa foto: realitatea.net