Copilotul avionului prabusit in Apuseni, INTALNIRE EMOTIONANTA cu doctorul Valentin Calu

Razvan Petrescu, COPILOTUL AVIONULUI implicat in ACCIDENTUL AVIATIC produs in Apuseni, a mers, luni, la Spitalul Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca, pentru o radiografie la un picior. Astfel, el s-a intalnit, pentru prima data dupa accident, cu doctorul Valentin Calu, aflat in trecere prin oras.

“Ma simt binisor. Am venit pentru o radiografie la piciorul stang, sa vedem cum s-a depus calciul. (…) M-am intalnit cu doctorul Valentin Calu, prima oara dupa accident, a fost emotionant si am fost foarte bucuros ca l-am vazut”, a declarat, luni, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU), Razvan Petrescu, COPILOTUL AVIONULUI implicat in ACCIDENTUL din ianuarie, din Muntii Apuseni.

Citeste si: PARASTAS PENTRU AURA ION SI ADRIAN IOVAN, LA SASE LUNI DE LA TRAGEDIE

“Mi-a facut placere sa il revad pe Razvan, cu el nu am reusit sa mai vorbesc dupa accidentul aviatic decat o singura data. Cu restul medicilor m-am mai intalnit. A fost o intalnire placuta si cu medicii de la SCJU, niste oameni deosebiti, pentru care am tot respectul, ii consider mai mult decat niste cadre medicale, sunt niste prieteni”, a spus doctorul Valentin Calu, de la Spitalul “Elias” din Bucuresti.

El a mentionat ca si-a propus sa mearga in perioada urmatoare in comuna Horea, judetul Alba, la locul accidentului aviatic.

“Ma duc sa revad locul, sa refacem traseul in sens invers, de data aceasta sanatosi. Imi doresc sa ii revad pe toti motii, dar in special pe unul care m-a carat in brate pe munte, un tip scund, dar extrem de robust, care m-a ridicat cu o singura mana de cureaua pantalonilor, de parca eram un pisoi. Pe acel om chiar vreau sa il reintalnesc si sa-i multumesc”, a mentionat Valentin Calu.

Citeste si: FRATELE AUREI ION, DECLARATII INCENDIARE LA ADRESA MEDICULUI SORIN IANACEU

Pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion si-au pierdut viata in ACCIDENTUL AVIATIC produs in 20 ianuarie, in Muntii Apuseni, intr-o zona accidentata, la peste 1.400 de metri altitudine, la granita dintre judetele Cluj si Alba.

Sursa foto: voceatransilvaniei.ro