Copilul obez din Dolj a murit la spital

A murit copilul obez din Dolj, care cantarea 120 de kilograme, la doar sase ani. Decesul s-a produs miercuri, dupa ce marti fusese internat de urgenta, au explicat medicii de la Spitalul Judetean Craiova.

Medicii de la spitalul din Craiova au precizat ca au facut tot ce se putea pentru a-l ajuta pe Alexandru Negrici, insa a fost prea tarziu, el fiind deja foarte afectat de boala de care suferea. Cand a fost adus la spital, copilul avea febra de 40 de grade si se specula chiar ca ar fi fost in coma, insa medicii nu au confirmat acest lucru.

Copilul din judetul Dolj care, la varsta de 6 ani cantarea 120 kg, a trait o adevarata drama. Familia l-a tinut in curte aproape dezbracat, cu mustele roind in jurul lui, iar neputinta de a vorbi si de a merge i-a aprofundat calvarul.

Alexandru Negrici, din comuna doljeana Dragotesti, a fost diagnosticat in urma cu patru ani cu obezitate morbida. Reporterul de la Adevarul a mers acasa la Alexandru si l-a gasit pe copil in curte aproape dezbracat, acoperit de muste si de praf.

Baiatul nu putea sa mearga si nici sa vorbeasca, iar pentru a se putea deplasa dintr-un loc in altul, mai mult se tara pe jos. 

“Ieri i-am dat sa manance cartofi fierti, iar in urma cu doua zile i-am facut ciorba de stir. Este o mancare pentru porci, dar asta este situatia. Baiatul meu a suferit un preinfarct in urma cu doua saptamani, dar acum se simte mai bine. A fost diagnosticat la varsta de 2 ani cu obezitate morbida. Imi pare rau de el, dar nu am ce sa ii fac. Vreau sa il ajute si pe el un medic sa se faca bine“, a declarat mama copilului, Mariana Negrici, pentru reporterul Adevarul.

Vezi aici povestea lui Alexandru