Copos, primul mesaj de dupa gratii

George Copos a transmis primul mesaj din inchisoare, postat pe blogul sau personal. Fostul actionar majoritar de la Rapid isi sustine nevinovatia si spune ca va contesta decizia dupa ce va aparea motivarea pentru hotararea “profund nedreapta”. 

Mesajul sau nu este pentru oamenii obisnuiti, ci mai degraba pentru partenerii sai de afaceri si oamenii cu care a colaborat in toata aceasta perioada. Afacerile Ana Holding sunt sub grija fiicei, care s-a intors de curand din strainatate.

George Copos, condamnat la 3 ani si 8 luni de inchisoare pentru implicarea in “Dosarul Transferurilor”, mentioneaza ca este nevinovat si ca abia asteapta sa apara motivarea pentru aceasta hotarare profund nedreapta. 

“Informez opinia publica asupra faptului ca ma voi conforma intrutotul obligatiilor ce imi revin in urma pronuntarii deciziei mai sus amintite. Cu toate acestea, imi exprim surprinderea fata de decizia Curtii de Apel Bucuresti intrucat ma consider nevinovat. 

Sunt nevinovat pentru ca nu am savarsit nicio fapta penala si ma asteptam ca hotararea de achitare pronuntata de Tribunalul Municipiului Bucuresti sa fi fost mentinuta de Curtea de Apel Bucuresti.

In consecinta, continui sa imi afirm nevinovatia. Astept motivarea deciziei de condamnare pentru a face demersuri legale necesare in vederea repararii acestei hotarari profund nedrepte. Doresc sa imi asigur angajatii si partenerii de afaceri ca toate angajamentele asumate de societatile comerciale membre ale Holdingului ANA vor fi respectate cu loialitate”, a afirmat George Copos.

George Copos este incarcerat la Penitenciarul Rahova.