Copresedintele PNL Constanta Gigi Chiru s-a autosuspendat: nu doresc ca situatia mea juridica actuala sa afecteze activitatea si imaginea organizatiei

Condamnat in prima instanta la inchisoare cu suspendare pentru mita electorala, copresedintele PNL Constanta Gigi Chiru,a anuntat, luni, printr-un comunicat de presa, ca s-a suspendat temporar din toate functiile detinute in partid, pentru ca nu doreste ca situatia sa juridica sa afecteze activitatea si imaginea organizatiei, informeaza Romania Libera. 

Am decis sa ma suspend temporar din toate functiile detinute in PNL, pentru ca nu doresc ca situatia mea juridica actuala sa afecteze activitatea si imaginea organizatiei in care am investit munca si suflet. Vreau sa-i asigur pe constanteni si pe colegii mei ca nu ma voi opri din lupta pentru orasul nostru, ca voi fi in continuare activ si consecvent, ca si pana acum. Mandatul de parlamentar si votul de incredere al constantenilor ma obliga sa le apar interesele in Parlamentul Romaniei, sa merg mai departe, sa lupt pentru orasul nostru, pentru ca, in final, Constanta sa nu mai fie ca o corabie in deriva. Nu este o decizie usoara, avand in vedere numerosii ani de activitate, ci este o decizie asumata, luata barbateste, rational, in interesul partidului”, a afirmat, luni, a declarat senatorul Gigi Chiru.

CITESTE SI: Senatorul GIGI CHIRU a fost condamnat la INCHISOARE in dosarul de MITA ELECTORALA

Senatorul PNL Gigi Chiru a fost condamnat de judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie la sase luni de inchisoare cu suspendare, pentru mita electorala. Sentinta nu e insa definitiva, ea poate fi atacata cu recurs tot la Curtea Suprema.

CITESTE SI: Senatorul GIGI CHIRU este urmarit PENAL