COREEA DE NORD ameninta: Vom trage RACHETE NUCLEREA spre CASA ALBA si PENTAGON

Un oficial militar de rang inalt al COREEI DE NORD a amenintat CASA ALBA si PENTAGONUL cu un ATAC NUCLEAR, dupa ce a acuzat Washingtonul de tensiunile militare crescute din Peninsula Coreeana.

Hwang Pyong So, directorul Biroului Politic General al armatei, este cel care a lansat amenintarea in timpul unui discurs sustinut cu ocazia unei parade militare la Phenian, duminica, la aniversarea armistitiului care a pus capat Razboiului Coreean de la mijlocul secolului XX, potrivit Channel News Asia, care citeaza AFP.

Citeste si: VIDEO INCREDIBIL! Televiziunea de stat din Coreea de Nord: Echipa nationala va juca astazi finala CM 2014

“Daca imperialistii americani ne ameninta suveranitatea si supravietuirea, trupele noastre vor trage rachetele noastre nucleare catre Casa Alba si catre Pentagon – sursele raului”, a spus vicemaresalul Hwang, conform ziare.com., in discursul sau televizat.

Citest si: Coreea de Nord si-a dublat numarul HACKERILOR pe care ii utilizeaza impotriva dusmanilor din Sud 

Furia sa a fost generata de o serie de exercitii militare comune SUA-Coreea de Sud, care au inclus si un portavion.

Nu este prima oara cand din Coreea de Nord au fost lansate amenintari cu atacuri nucleare in spatiul continental al SUA si in bazele americane din Oceanul Pacific.

Phenianul a organizat trei teste nucleare cu rachete, insa se presupune ca nu are inca tehnica necesara pentru a fixa un focos nuclear pe o racheta.