COREEA DE NORD: Kim Jong-Un, incantat de testarea unei noi RACHETE

Presa nord-coreeana a publicat o fotografie cu liderul KIM JONG-UN zambind incantat in timp ce asista la o lansare a unor noi RACHETE de inalta precizie.

Agentia oficiala nord-coreeana KCNA a anuntat vineri testarea cu succes a unei noi RACHETE tactice de inalta precizie, subliniind progrese semnificate inregistrate de acest stat in domeniul apararii.

Cu aceasta ocazie, Rodong Sinmun, ziarul oficial al Partidului Muncitoresc al Coreei de Nord, a publicat pe prima pagina o fotografie cu liderul KIM JONG-UN, stand alaturi de oficiali nord-coreeni in fata unor calculatoare, relateaza Daily Mail. Acestia sunt vazuti zambind, cel mai probabil dupa efectuarea testului noii RACHETE.

Citeste si: COREEA DE NORD: TURIST AMERICAN ARESTAT PENTRU CA A INCALCAT LEGILE

Testul acestei arme noi, care a fost “realizata sub controlul personal al (liderului nord coreean) KIM JONG-UN”, a fost un succes total, a adaugat KCNA.

Imaginea a aparut la o zi dupa ce Coreea de Sud a sustinut ca trei proiectile de raza scurta au fost trase dinspre Nord catre apele sale. Potrivit oficialilor din Sud, proiectilele au fost trase joi dintr-un oras situat la port si au zburat pe o distanta de aproximativ 190 de kilometri inainte sa aterizeze in apele sud-coreene, fara sa fie inregistrate victime.

Purtatorul de cuvant al Ministerului sud-coreean de Aparare, Kim Min-seok, a declarat ca statul nord-coreean incearca in ultimii ani sa isi imbunatateasca sistemul de RACHETE de calibru inalt, si ca numarul si diversitatea armelor au crescu treptat, cu fiecare lansare-test.

TREI DRONE DIN COREEA DE NORD S-AU PRABUSIT IN COREEA DE SUD: O PROVOCARE FLAGRANTA!

Sursa foto: celebritynetworth.com