COREEA DE NORD: Postul de CUMNAT al lui KIM JONG-UN scos la CONCURS!

Liderul nord-coreean, KIM JONG-UN, a decis sa organizeze un concurs la nivel national pentru a gasi SOTUL PERFECT pentru sora sa in varsta de 29 de ani, KIM JONG-YO (foto dreapta) relateaza publicatia franceza Direct Matin, informeaza Agerpres.

Dictatorul KIM JONG-UN va alege 30 de persoane, ale caror candidaturi le va studia personal. Pentru a se califica pentru mana lui KIM JONG-YO, candidatii trebuie sa respecte mai multe criterii: sa fie absolventi ai universitatii Kim Il Sung din Phenian, sa aiba o inaltime de cel putin 177 de centimetri, sa fie “frumosi” si sa fi servit in fortele armate.  

CITESTE SI: COREEA DE NORD A INTERZIS NUNTILE SI INMORMANTARILE

Viitorul castigator va trebui, de asemenea, sa se acomodeze cu caracterul autoritar al tinerei KIM JONG-YO.  Un dezertor nord-coreean in Coreea de Sud povestea pentru The Sun ca sora dictatorului este extrem de aroganta.  “La Universitatea Kim Il-sung, toti studentii trebuiau sa se dea la o parte pentru a o lasa sa treaca in sala si, cu exceptia colegilor de clasa, nimeni nu avea dreptul sa se urce in lift cu ea”, a explicat dezertorul.

Sursa foto: the sun