Corina Caciuc a răbufnit: ”Ești jalnică, Prodanco!”

Corina Caciuc, actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf, nu a mai putut rezista și i-a dat, pentru prima oară, o replică dură Aneimaria Prodan după ce impresara a lansat un nou atac suburban la adresa lui Laurențiu Reghecampf.

Corina Caciuc a evitat să vorbească, public, despre relația cu Reghe, însă acum femeia care-l va face pe tehnicianul de la Universitatea Craiova pentru a treia oară tată, în primăvara acestui an, nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa Anamariei Prodan.

Corina Caciuc i-a transmis agentului FIFA să nu-l mai jignească pe Laurențiu Reghecampf. „Duminică, ora 19:00, podcast, Măruță. Nu îmi place să îmi expun viața online, așa că nu divulg mai multe noutăți. Tataie?! Așa îi spui tu omului care te-a făcut vedetă, cunoscută și bogată?! Ești jalnică, Prodanco!”, a scris Corina Caciuc, pe rețelele de socializare, conform playsport.ro.

Laurențiu Reghecampf a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a prezentat și varianta sa referitoare la divorțul cu cântec de Anamaria Prodan.

Sursa foto: impact.ro