Corina Cretu si Colin Powell, vizati de noi stenograme

corina-cretu-colin-powell

The Telegraph a publicat noi dovezi ale relatiei dintre europarlamentarul roman Corina Cretu si fostul secretar de stat american Colin Powell. Mesajele sunt extrase din email-urile sparte de hacker-ul Guccifer, o parte dintre acestea fiind scrise de europarlamentarul roman in toamna anului 2011.

“Te iubesc. Nici macar o noapte nu merit?”, este unul dintre mesajele emotionante scrise de Corina Cretu, cu putin timp inainte sa se casatoreasca. “Tu ai fost cea mai mare iubire a vietii mele, insa am gasit in sfarsit o iubire realistica. (…) Te iubesc”, ar fi scris europarlamentarul, potrivit The Telegraph, care specifica si faptul ca fostul secretar de stat american a negat idila cu romanca.

“Vremea buna sa te faca sa vii… ”, scria in 2005 Corina Cretu, mesaj la care Colin Powell i-a raspuns: “Tu si vremea puteti face ca asta sa se intample”.

Apoi urmeaza o perioada in care fostul secretar de stat american nu ii raspunde la mesaje. Cu o seara inainte de Ziua indragostitilor, in 2011, Corina Cretu ii scrie: “Beau un pahar de vin cu mine, asa cum obisnuiai sa-mi zici (…). Nici macar o noapte nu merit din punctul tau de vedere? Pana la ce punct vrei sa ma vezi distrusa complet? Nu e cinstit, Colin, tu nu esti drept”. Nici de aceasta data nu primeste raspuns.

Un an mai tarziu, Corina Cretu ii scrie oficialului american: “Imi pare rau ca ma vezi ca pe o amenintare la adresa ta sau ca pe cineva periculos, de care trebuie sa stai departe. Nimeni nu spune nimic legat de pat, vreau doar sa te vad, nimic mai mult”.

In vara anului 2011, Corina Cretu si Colin Powell s-au intalnit la o reuniune desfasurata la Washington. In fotografia de grup, mana lu Powell se sprijina de spatele europarlamentarului Corina Cretu. 

Foto: Cotidianul