Corina Cretu, prima reactie despre scandalul corespondentei cu Colin Powell

Corina Cretu, eurodeputat PSD, a avut o prima reactie dupa difuzarea mail-urilor si imaginilor care au pus-o intr-o situatie delicata. Doamna deputat a ales sa replice prin intermediul paginii sale de facebook, considerand ca este victima unui abuz si unei incalcari flagrante a dreptului elementar la viata privata.

“Unele site-uri din tara publica fotografii care – reamintesc opiniei publice – au fost furate din contul meu personal de e-mail printr-un act de piraterie informatica. Unele dintre aceste fotografii nu au niciun fel de legatura cu ceea ce se numeste “corespondenta mea cu Colin Powell”, pur si simplu faceau parte din amintirile mele personale, alaturi de alte zeci de fotografii din acel cont, de familie sau din activitatea mea profesionala. Consider un abuz folosirea publica a acestor poze care au fost obtinute prin violarea corespondentei si care imi incalca dreptul elementar la viata privata”, a scris Corina Cretu pe reteaua de socializare amintita.

In urma cu doua zile, hacker-ul Guccifer , a carui identitate nu este cunoscuta, a spart mail-ul fostului secretar american Colin Powell si a dat publicitatii o parte din corespondenta intima dintre acesta si eurodeputata Corina Cretu.

Sursa foto: ziarulring.ro