Corinna, sotia lui SCHUMACHER rupe TACEREA! Care este STAREA DE SANATATE a lui Michael

De cand MICHAEL SCHUMACHER a suferit teribilul accident de schi, sotia sa CORINNA nu a fost foarte deschisa cu presa, preferand sa pastreze cat mai mult tacerea. Acum, de cand starea multiplului campion mondial s-a imbunatatit, CORINNA a acceptat sa vorbeasca in mod public despre acest lucru.

La inceputul lunii iunie, managerul de comunicare al familiei SCHUMACHER, Sabine Kehm, anunta ca sportivul a iesit din coma si ca va fi transferat la Lausanne, in Elvetia, pentru a se recupera.

Citeste si: DECIZIE DE ULTIMA ORA DESPRE MICHAEL SCHUMACHER

Acum, CORINNA SCHUMACHER a acceptat sa vorbeasca cu presa si a oferit cateva informatii tabloidului german Neue Post.

“Avansam, destul de incet, insa cel putin facem progrese”, le-a declarat CORINNA SCHUMACHER jurnalistilor. Sotia sportivului a participat, la finalul saptamanii trecute, la un concurs ecvestru organizat la ferma familiei din Elvetia.

Tot de la acel eveniment, cotidianul Bild a publicat un set de fotografii in care CORINNA aparea zambitoare si optimista.

Citeste si: MICHAEL SCHUMACHER, PRIMA IMAGINE OFICIALA! CUM ARATA SOTIA SA, LA 7 LUNI DE LA ACCIDENT! FOTO

La 29 decembrie, MICHAEL SCHUMACHER a fost victima unui accident la schi, in statiunea franceza Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble dupa ce a suferit un traumatism cranian sever si o hemoragie cerebrala. Pana la 16 iunie, SCHUMACHER s-a aflat in coma, apoi a parasit spitalul din Grenoble.

Sursa foto: usa.onlinenigeria.com