Corlatean si Oprea, desemnati de premier sa participe la sedinta CSAT

sedinta_csat

Doi reprezentanti ai Guvernului vor participa la sedinta CSAT de astazi. Este vorba despre ministrul de Externe Titus Corlatean si de vicepremierul Gabriel Oprea.

Cei doi au fost mandatati de premier sa participe la sedinta CSAT de marti, care a adus noi tensiuni intre premier si presedinte.

Purtatorul de cuvant al Presedintiei, Bogdan Oprea, spunea ca s-a discutat despre aceasta sedinta inca de acum mai bine de o luna. 

Traian Basescu a convocat pentru astazi, la ora 15.00, sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT). La intrevedere, seful statului se va consulta cu privire la bugetele pe 2014 din cadrul institutiilor care vizeaza securitatea nationala.

Astfel, se vor pune la punct detaliile cu privire la resursele financiare pe care SRI si SIE le vor avea la dispozitie anul viitor. “Pe ordinea de zi a sedintei CSAT se afla propunerile de buget ale institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale. Pe timpul sedintei vor fi abordate si alte subiecte de interes pentru securitatea nationala”, se arata in comunicatul Administratiei Prezidentiale.