Cornel Dinu îl face praf pe Edi Iordănescu: ”Singura calitate e că vorbește mai bine decât tăticul lui”

După ce ediția online a Gazetei Sporturilor a scris că, în proporție de 90%, Edward Iordănescu va fi numit selecționer al naționalei României, Cornel Dinu s-a dezlănțuit la adresa antrenorului declarând, printre altele, și faptul că decizia este una politică.

Cornel Dinu a declarat, miercuri seară la Telekom Sport, că nu este de acord cu decizia oficialilor FRF deoarece este sigur că au existat imixtiuni politice, orchestrate de Răzvan Burleanu și de Anghel Iordănescu. „S-ar putea să îmi joace feste memoria, dar nu cred. Eu am spus asta încă înainte de a fi schimbat Rădoi. Am spus că va fi Edi Iordănescu selecționer. Este o nouă mutare politică, o interferență.

Edi Iordănescu este de apreciat pentru că vorbește corect limba română, spre deosebire de tăticul lui. Dar vorbește prea mult. Am văzut azi că Gazeta prezintă toată istoria lui Edi Iordănescu, mai multe numiri politice, peste tot. Indiferent de colindele făcute pe la atâtea nume, am spus cu multe luni în urmă că Edi Iordănescu va fi selecționer. Știam ce se petrece în România. Majoritatea deciziilor se iau pe afinități politice. Nu pe valoare, nu pe competență. Cu asta mă opresc. De când a venit Burleanu, în ultimii 8 ani, au apărut aceste lucruri”, a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Sursa foto: sport