Cornel Dinu l-a atacat violent pe Laurentiu Reghecampf. Afla ce a spus Procurorul

Cornel Dinu, administratorul delegat al echipei Dinamo Bucuresti, a fost extrem de deranjat de declaratiile antrenorului stelist Laurentiu Reghecampf, acesta din urma declarand ca Steaua nu se bate cu Dinamo pentru ca echipa din Soseaua Stefan cel Mare nu are valoare.

Totodata, tehnicianul stelist a mai adaugat si faptul ca pentru ros-albastrii meciul din deplasarea de la Chiajna este mai important decat cel cu Dinamo din Ghencea. Asa cum era de asteptat, cel supranumit Procurorul nu a ramas dator si i-a raspuns pe masura lui Reghecampf.

“Daca esti cu adevarat un facator de fotbal si un om cu morala si cu cinstea nealterate nu faci astfel de declaratii cu impostura agresiva despre un rival traditional. Acest personaj este urmarit de atat de multe semne de intrebare, are atita rumoare si foc in propria casa asupra justetei rezultatelor de pana acum, rezultate care nu au fost altceva decat o superioritate de jucator realizata de managmentul clubului prin transferuri si nu prin ceea ce inseamna forta reala a jocului sau inspiratia si stiinta antrenorului.

Citeste si: Steaua – U. Cluj 2-0. Trupa lui Reghe se desprinde in fruntea Ligii 1 

Aici este prea mult intuneric si timpul il va lumina. Important este ca in momentele realmente de referinta, evolutia echipei sale si a sa au capotat lamentabil. Am vazut cum a revolutionat fotbalul romanesc la meciul cu Stuttgart”, a spus Dinu, conform prosport.ro.

“Unul care nu a jucat decat intamplator contra lui Dinamo nu are cum sa declare decat ineptii de genul acesta. Sper ca Dinamo sa stranga fortele pentru a da si pe teren un raspuns pe masura. Sa-si foloseasca toate capacitatile pentru a da singurul verdict care spune totul, rezultatul.  In incheiere, pot sa spun ca nu ma mai surprinde nimic de la aceasta familie navalita delicvent in fotbalul romanesc. Celui in cauza i se adauga si apa pe care o bea pe tusa si care nu putea decat sa-i inunde urmele de circumvolutiuni ce il zgandaresc cand pleaca din tractirul de acasa”, a conchis administratorul delegat al echipei Dinamo.

Sursa foto: libertatea.ro