CORNEL PIEPTEA a lansat un ATAC DUR la adresa primarului Sectorului 6, GABRIEL MUTU: Un AN de NIMIC

La un an de la castigarea alegerilor locale de catre PSD in Capitala, liderii aliantei de guvernamant se poarta de parca ar fi in continuare in campania electorala, in conditiile in care cele mai importante promisiuni sunt inca la stadiul de proiect, considera presedintele PNL Sector 6, Cornel Pieptea.

Intr-un comunicat de presa, Cornel Pieptea ii reaminteste primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu, ca a promis ca va reabilita blocurile cu fonduri europene, insa la un an de mandat afirma ca nu a fost reabilitat niciun bloc. Un alt proiect despre care liderul liberal spune ca nu a fost realizat este transformarea Lacul Morii intr-un punct de agrement: “Constatam ca zona este neschimbata”.

Potrivit lui Cornel Pieptea, o alta promisiune ramasa la stadiul de proiect este reabilitarea cinematografelor Favorit si Giulesti, in prezent ‘loc de depozitare al deseurilor’, ‘adapost pentru oameni ai strazii’. PNL Sector 6 apreciaza ca “situatia de la Primaria Capitalei este cel putin la fel de nefasta pentru bucurestenii din sectorul 6”, sustinand ca primarul general nu mai are timp si de adevaratele probleme ale orasului.

“Doamna Primar General, va solicit sa precizati care au fost masurile luate pentru imbunatatirea vizibila a vietii locuitorilor Sectorului 6, din moment ce bulevardul Prelungirea Ghencea este exact in aceeasi situatie in care l-a lasat colegul dumneavoastra, domnul Sorin Oprescu, reabilitarea bulevardului Timisoara este abandonata, podul de la Ciurel avanseaza incet, insa chiar si asa nu se stie catre ce avanseaza, din moment ce exproprierile si lucrarile pentru legatura cu centura nu exista, iar despre intersectia de la Razoare nu se aude nimic, ramanand un adevarat un calvar pentru cei cativa zeci de mii de trecatori zilnici”, mentioneaza Cornel Pieptea.

Potrivit acestuia, locuitorii Sectorului 6 inca asteapta inaugurarea parcarilor park&ride de la intrarile in Capitala, promise pentru aceasta primavara, sau introducerea sistemului automat de taxare a parcarilor.

“Principalele bulevarde din Sectorul 6 la orele de varf se transforma din cai de rulare in parcari imense, atat pentru autoturisme, cat si pentru autobuze. Zeci de mii de locuitori ai Sectorului 6 sunt captivi serviciilor RATB ce se degradeaza in fiecare an. Realizarea benzilor unice, achizitia de mijloace de transport, integrarea autobuzelor in sistemul de management al traficului se regasesc doar in documentatiile din Primaria Municipiului Bucuresti”, se precizeaza in comunicat.

”Acum, la “celebrarea” primului an de mandat PSD atat la primaria de sector, cat si la cea a Capitalei, considerand ca acest an a fost suficient pentru a invata administratie, va cer doamna si domnule primar sa iesiti in fata bucurestenilor, in general, si a locuitorilor sectorului 6, in special, cu solutii si termene clare de realizare”, se arata in incheierea comunicatului de presa liderul PNL Sector 6.

Sursa foto: realitatea