CORNEL PIEPTEA: AUTOSTRADA SUSPENDATA este MAREA PACALEALA a mandatului lui SORIN OPRESCU

AUTOSTRADA SUSPENDATA este o MARE PACALEALA, se cheltuie bani pe documentatie, desi ar fi trebuit sa fie gata potrivit afirmatiilor edilului general SORIN OPRESCU, a declarat miercuri viceprimarul general al Capitalei, CORNEL PIEPTEA.

“V-am invitat astazi sa inauguram impreuna autostrada suspendata. Prin acest eveniment, organizat chiar de 1 aprilie, am dorit sa subliniem ca toate promisiunile lui Oprescu s-au transformat in pacaleli in cei sapte ani de mandat. Autostrada Suspendata, una din zecile de promisiuni neonorate, a fost o mare pacaleala, asa cum este tot mandatul de sapte ani al lui Sorin Oprescu. Bucurestenii au inteles pe pielea loc ca Sorin Oprescu incearca, prin limbajul colorat, sa isi acopere incapacitatea manageriala”, a afirmat CORNEL PIEPTEA.

El a mentionat ca, potrivit declaratiilor primarului general al Capitalei, autostrada trebuia sa fie finalizata.

“Daca si-ar fi respectat toate promisiunile, ar fi trebuit ca astazi sa se circule pe aceasta autostrada. Pana in momentul de fata nu s-a realizat absolut nimic, inca se cheltuie bani pe documentatie, pe studiu s-au cheltuit 3 milioane de euro, iar lucrarea fizic nu a inceput”, a sustinut viceprimarul CORNEL PIEPTEA.

Citeste si: BUCURESTIUL, orasul cu CEL MAI AGLOMERAT TRAFIC din Europa

“Dupa ce a cheltuit 3 milioane de euro pe studii de fezabilitate, fara a sapa nici macar o groapa de 10 centimetri, Sorin Oprescu a crescut costurile proiectului de la 800 milioane la 1,6 miliarde euro. Suntem in 2015 si dupa sapte ani de mandat ai lui Sorin Oprescu autostrada suspendata a ramas doar in folclorul bucurestean, cetatenii Capitalei fiind astazi convinsi ca au fost pacaliti ani la rand de catre actualul primar. Bucurestenii se confrunta in continuare, zi de zi, cu probleme serioase privind infrastructura rutiera si traficul, iar Oprescu, in loc de solutii reale vine cu promisiuni noi, de genul autostrazii subterane si a metroului suspendat. Si acestea vor fi realizate asa cum a fost realizata si Autostrada Suspendata. Vremea bascaliei a trecut, iar bucurestenii, care au votat un altfel de presedinte, asteapta si la Primaria Generala un altfel de edil”, a mai spus CORNEL PIEPTEA.

Viceprimarul general al Capitalei a aratat ca, potrivit studiului de fezabilitate, ar fi vorba despre o AUTOSTRADA SUSPENDATA de 13,5 kilometri, cu sase benzi de circulatie, doua poduri, 29 de pasaje supraterane, noua pasaje subterane, un tunel, 12 noduri rutiere si zece intersectii giratorii.

“Autostrada ar fi plecat din locul in care ne aflam (zona Lacul Morii — n.r.) si s-ar fi extins pana la soseaua Petricani”, a spus Cornel PIEPTEA.

Copresedintele PNL Bucuresti, TEODOR ATANASIU, a afirmat, la randul sau, ca cetatenii Capitalei au nevoie de un primar general capabil sa duca lucrurile la bun sfarsit.

Citeste si: CORNEL PIEPTEA: SORIN OPRESCU vrea sa puna pe butuci RATB

PNL Bucuresti a organizat miercuri, de 1 aprilie, un eveniment de “inaugurare” a autostrazii suspendate, pe Aleea Lacul Morii, intre Parcul Crangasi si Lacul Morii.

Un obiectiv al primarului general SORIN OPRESCU a fost inca de la primul mandat constructia unei AUTOSTRAZI SUSPENDATE, avand drept scop fluidizarea traficului din Capitala.

Sursa foto: Cornel Pieptea