CORNEL PIEPTEA este noul presedinte al filialei PNL SECTOR 6

Joi au avut loc alegeri in vederea stabilirii noului presedinte al filialei Partidului National Liberal din Sectorul 6 al Capitalei. In aceasta cursa s-au inscris, fostul viceprimar general Cornel Pieptea si Alina Marin, primul avand castiga de cauza dupa o lupta stransa cu contracandidata sa.

La finele alegerilor pentru sefia filialei PNL din cel mai mare sector al Capitalei, Cornel Pieptea s-a impus cu scorul de 138 la 133 devenind astfel presedintele PNL Sector 6. 

Membru PNL de 17 ani, Cornel Pieptea promite restaurarea liberalismului in 10 pasi. “Dintre cei zece pasi pe care mi i-am propus in perioada urmatoare, cei mai importanti sunt cei care au legatura cu o opozitie mai ferma fata de guvernarea social democrata actuala si recastigarea Primariei Sectorului 6 la alegerile din vara anului 2020. In plus imi doresc sa amplific si sa imbunatatesc campania anuala de informare si consultare cu cetatenii din sector dar si sa reactivez sediile de la Crangasi si Orizont”, a declarat Cornel Pieptea la scurt timp dupa castigarea alegerilor.

Sursa foto: mondo news