Cornel Pieptea: Primarul Gabriel Mutu nu reușește nici pe banii altora să reabiliteze blocurile din sectorul 6

Liderul PNL Cornel Pieptea, atrage atenția asupra faptului că primarul sectorului 6, social democratul Gabriel Mutu, a reușit contra-performanța de a pregăti documentațiile pentru doar 16 blocuri din sectorul 6, care ar urma să intre în programul de reabilitare termică inițiat de Primăria Capitalei

În continuare redăm, în variantă integrală, comunicatul de presă al președintelui PNL din sectorul 6.

„Ședința Consiliului General al Municipiului București din urmă cu câteva zile a confirmat un adevăr trist, pe care cu toții îl bănuiam: primarul pesedist Gabriel Mutu a reușit contra-performanța de a pregăti documentațiile pentru doar 16 blocuri din sectorul 6, care ar urma să intre în programul de reabilitare termică inițiat de Primăria Capitalei. 

Prin acest program, în prima etapă, sectorul 6 ar fi trebuit să beneficieze de reabilitarea a 200 de blocuri din banii primăriei Capitalei după zicerile domnului Mutu din urmă cu nici 2 luni.

Slaba implicare a primăriei sectorului 6 în acest program este cu atât  mai surprinzătoare cu cât la finalul anului 2017 domnul primar pesedist Mutu anunța că are pregatită documentația pentru reabilitarea termică a 600 de blocuri.

Citește și:  CORNEL PIEPTEA: PRIMARUL SECTORULUI 6, GABRIEL MUTU, VREA SĂ ÎMPRUMUTE O SUMĂ URIAȘĂ PENTRU PANSELUȚE

Singurul lucru pe care trebuia să îl facă primarul Mutu era să strângă niște hârtii pentru întocmirea documentației, asta în timp ce un alt coleg de-al său primar de sector va reabilita 101 blocuri cu banii Capitalei.

Programul prin care Primăria Municipiului București reabilitează termic blocuri reprezenta o mare oportunitate pentru locuitorii sectorului 6, sector în care în ultimii doi ani nu s-a reabilitat termic niciun bloc.

Îi recomand domnului primar Mutu să acționeze în mod real în interesul locuitorilor sectorului 6 și să își suspende programul de stat degeaba de la așa-zisul birou din Parcul Drumul Taberei.

Un primar responsabil merge la serviciu în sediul primăriei și în cadrul orelor de program, nu cum face domnul Mutu, care ajunge la primărie când funcționarii își termină programul de lucru și pleacă acasă.

Domnule Mutu, întrucât mandatul de primar este la jumătate, trebuie sa vă decideți: vreți să fiți primar sau grădinar?”