Cornel Pieptea ar putea fi noul viceprimar al Capitalei. PNL Bucuresti i-a retras sprijinul politic lui Marcel Nicolaescu

Cornel Pieptea ar putea fi numit, joi, in functia de viceprimar al Capitalei, dupa ce in sedinta Consiliului de Coordonare a PNL Bucuresti s-a decis retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Marcel Nicolaescu, transmit surse politice. Informatia a fost confirmata, pentru Mondo News, de Cornel Pieptea, care a explicat ca decizia se va lua joi.

Astfel, propunerile de revocare din functie a actualului viceprimar Marcel Nicolaescu si de numire a unui nou viceprimar al Capitalei vor fi discutate, joi, in cadrul Consiliului General al Primariei Bucuresti, a declarat Cornel Pieptea, in exclusivitate pentru Mondo News.

“La acest moment exista o propunere a organizatiei PNL Bucuresti, maine in cadrul Consiliului General urmeaza sa se voteze revocarea actualului viceprimar si numirea unui nou viceprimar”, a precizat Pieptea, care in cazul in care va fi numit in functia de viceprimar, va ramane si lider de grup al consilierilor PNL din Primaria Generala.

Vezi aici declaratia exclusiva a lui Cornel Pieptea pentru Mondo News

Motivul retragerii sprijinului politic pentru Marcel Nicolaescu este “activitatea nemultumitoare”, a declarat vicepresedintele PNL, Eugen Nicolaescu. Desi i s-a propus sa demisioneze din functie, Nicolaescu a refuzat.

“Aseara a avut loc sedinta Consiliului de Coordonare al PNL Bucuresti in care am facut o analiza a activitatii desfasurate de reprezentantii PNL in administratia publica locala si ca urmare a acestei analize am ajuns la concluzia ca sunt necesare masuri de imbunatatire a activitatii. Consiliul si-a exprimat opinia ca activitatea nu s-a desfasurat la nivelul asteptarilor, ca multe din lucrurile pe care nu le-am propus nu au fost realizate. PNL nu si-a facut simtita prezenta asa cum ar fi trebuit la nivelul consiliului municipiului Bucuresti si mai ales la nivelul Primariei generale a Capitalei. in consecinta, ca urmare a acestei evaluari, Consiliul de Coordonare a luat prin consens deciziile: retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Capitalei Marcel Nicolaescu si in sedinta CGMB de joi consilierii PNL vor propune schimbarea din functie a acestuia, nominalizarea pentru functia de viceprimar general a consilierului municipal Cornel Pieptea si nominalizarea pentru lider de grup PNL in CGMB a domnului Cristian Olteanu”, a spus Eugen Nicolaescu.

El a mai declarat ca motivul retragerii sprijinului politic lui Marcel Nicolaescu a fost “activitate nemultumitoare ca viceprimar al Capitalei”.