Cornelia Catanga a orbit după ce a ajuns la spital din cauza unui infarct

Cornelia Catanga se află în stare critică la Spitalul Floreasca, după ce ar fi suferit un infarct. Cântăreaţa de muzică lăutărească a slăbit mult în ultima perioadă.

Update: Veste absolut șocantă. Cântăreața Cornelia Catanga a orbit după ce a ajuns la spital cu stop cardio – respirator. Aceasta suferea de retinopatie oculară și potrivit medicilor, orbirea și infarctul au fost cauzate de o cură de slăbire drastică ținută de aceasta, anunță România TV.

Știre inițială

Potrivit România TV, artista se află într-o stare foarte gravă, medicii fiind rezervați în ceea ce privește șansele sale de supraviețuire. Cornelia Catanga (61 de ani) suferă de mai multe afecțiuni. Cântăreaţa a slăbit foarte mult, în jur de 20 de kilograme, într-un timp foarte scurt și s-a confruntat cu o depresie care i-a afectat și mai mult starea de sănătate.

Contactat telefonic, soţul vedetei Aurel Pădureanu a refuzat să facă vreo declaraţie pe marginea acestui subiect fiind extrem de afectat de cele întâmplate. 

Cornelia Catanga a slăbit 27 de kilograme. În urmă cu patru luni, la relansarea Casei de Discuri Electrecord, solista spunea că a dat jos atâtea kilograme nu ca urmare a unei diete stricte, ci de dorul unicului său fiu, Alexandru (24 de ani), care a ales să se stabilească în America, alături de viitoarea soţie.

Sursa foto: adevarul