Cornelia MPFM2, o prezenta extrem de senzuala

Nu putini au afirmat ca prezenta cea mai spectaculoasa a celui de-al doilea sezon al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” a fost Cornelia. Tanara a flirtat muta vreme cu Dragos insa a parasit competitia fara a avea o relatie serioasa.

A reaparut periodic in peisajul sezonului 3 mai ales datorita prieteniei cu Vanessa, sora lui Raymond, alaturi de care a impartit Casa fetelor MPFM2.

Chiar daca a iesit singura din competitie si a ratat si titlul de “mireasa sezonului”, Cornelia poate ocupa oricand un loc pe podiumul celor mai senzuale prezente din istoria show-ului.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 3. Andrei si Cristina, iubire ca-n filme in vacanta din Grecia

Tanara a tinut sa atraga privirile tuturor prietenilor sai de pe Facebook cu o fotografie in care isi expune cu succes atitudinea seducatoare si extrem de sexy.

Cornelia a participat in sezonul cu numarul doi al reality show-ului “Mireasa pentru fiul meu”, insa nu a reusit sa-si gaseasca jumatatea in competitie deoarece sufletul ei era inca la fostul iubit, Nicu. Acum cei doi sunt din nou impreuna, iar in urma cu cateva saptamani s-au logodit.