Corneliu Dobritoiu, declaratii la sediul DNA: Telefoanele noastre sunt statii de emisie-receptie. UPDATE

corneliu_dobritoiu

Fostul ministru al Apararii, Corneliu Dobritoiu, a fost chemat marti din nou la DNA in dosarul “Case pentru generali”, in care este acuzat de fals si uz de fals, dupa ce a primit o locuinta subventionata de la stat, desi avea deja una, transmite Realitatea TV. 

La intrarea la sediul DNA, Dobritoiu a declarat, marti, ca nu stie pentru ce a fost chemat de procurorii anticoruptie si a adaugat ca a discutat cu celelalte persoane cercetate in dosari, deoarece “telefoanele sunt statii de emisie-receptie”.

“Cei care ne monitorizeaza spre binele nostru al tuturor pot sa confirme ca nu am vorbit cu dumnealor”, a precizat Dobritoiu.

Totodata, fostul ministru al Apararii a precizat ca va solicita, pentru a doua oara, procurorului de caz sa permita accesul presei la actele de procedura ce se fac impotriva sa, desi anchetatorii i-au respins o prima cerere, pe motiv ca ar lipsi temeiul juridic.

In acelasi dosar au mai fost chemati la DNA generalii Francisc Radici si Sergiu Medar, fost consilier prezidential. Acestia au primit case subventionate de la stat pe care, ulterior, le-au vandut la pretul pietei, primind sume de sute de mii de euro, sustin surse judiciare pentru Realitatea TV.

se actualizeaza

Foto: RTV