CORNELIU DOBRITOIU: Parchetul Militar ar trebui sa se AUTOSESIZEZE in cazul lui ROBERT TURCESCU

Senatorul CORNELIU DOBRITOIU, fost ministru al Apararii, a declarat, luni, ca Parchetul Militar ar trebui sa se AUTOSESIZEZE in cazul lui ROBERT TURCESCU si a aratat ca sunt “niste lucruri stranii” in toata aceasta poveste.

“Se va sfarsi la tribunal fara doar si poate. Ar trebui sa se AUTOSESIZEZE Parchetul Militar pentru ca legea e clara si cu referire la deconspirare si la divulgarea de secrete militare”, a declarat CORNELIU DOBRITOIU, citat de stiripesurse.ro.

Citeste si: TURCESCU confirma documentele de OFITER ACOPERIT: “De maine nu voi mai face emisiunea”

Fostul ministru considera ca in toata povestea sunt niste lucruri ciudate.

“Sunt niste lucruri stranii acoolo. El ca purtator de livret militar, ceea ce atesta calitatea sa de ofiter in rezerva, nu trebuia sa incaseze bani pentru asta . Avea voie sa incaseze bani doar daca era chemat la concentrare, ceea ce atesta faptul ca e angrenat intr-o munca”, a mai spus Dobritoiu.

Citeste si: Ce SANCTIUNI risca Robert Turcescu dupa ce a dezvaluit ca a fost OFITER ACOPERIT

“Ma indoiesc ca un acoperit are documente militare de identitate. Ministrul nu are cum sa ii cunoasca pe ofiterii acoperiti. Imi pare ca povestea face parte dintr-un joc mai amplu pentru a intretine cald subiectul lansat de presedintele Basescu”, a mai spus fostul ministru.