Corneliu Vadim Tudor, criza de nervi! BEC i-a respins candidatura la europarlamentare

Biroul Central Electoral a respins candidatura lui Corneliu Vadim Tudor de pe listele PRM la europarlamentare. “Tribunul” il considera responsabil pentru aceasta decizie pe Victor Ponta.

In cazul PRM a fost respinsa lista de candidati in vederea scrutinului pentru Parlamentul European, a anuntat Marian Muhulet, purtatorul de cuvant al BEC. In aceste conditii, Nici Gheorghe Funar nu va putea candida la europarlamentare.

Corneliu Vadim Tudor a luat foc la auzul deciziei BEC, acuzandu-l pe Victor Ponta ca incearca sa isi elimine adversarii.

“Am vorbit cu avocatii mei si vom depune contestatie. E o miscare a lui Ponta. Il ia mama dracului de mafiot si de plagiator. E o lucratura ordinara, PSD incearca in disperare sa elimine PRM din alegeri”, a tunatt Vadim Tudor in cadrul unei conferinte de presa.

„Este respins pana si Diaconu. El a fost prins in razboiul dintre doua tabere”, a mai spus “Tribunul”, care crede ca toate partidele inscrise la europarlamentare prezinta nereguli.

Citeste si: Tribunalul Bucuresti a respins contestatia lui Gheorghe Funar referitoare la lista depusa la BEC de Vadim Tudor