Corneliu Vadim Tudor: Funar este un pui de sarpe pe care il voi strivi cu calcaiul

Corneliu Vadim Tudor si Gheorghe Funar s-au certat ca la usa cortului intr-o emisiune difuzata de postul Romania Tv. Cei doi fosti parteneri politici din cadrul PRM-ului si-au aruncat vorbe grele in direct.

Corneliu Vadim Tudor si Gheorghe Funar au fost protagonistii unui scandal in direct care s-a petrecut in timpul unei emisiuni la postul Romania Tv. Cei doi s-au certat pe marginea excluderii tribunul din partidul Romania Mare, dar si a alegerii lui Funar in fruntea formatiunii politice la Congresul de la Alba Iulia.

“Funar este un pui de sarpe, un pui de sarpe pe care l-am crescut la san si-l voi strivi cu calcaiul. Nu iti este rusine, ma? Te-am facut senator si pe nevasta-ta consilier la curtea de Conturi sase ani. Cand nu am mai avut ce sa va ofer a-ti muscat mana care v-a dat o paine alba de mancat”, s-a dezlantuit Vadim la adresa lui Funar.

Acesta din urma i-a replicat tribunului: “Clujenii m-au ales senator”, in timp ce Vadim si-a continuat tirada: “Nu te-a ales nimeni. Funar o sa te intalnesti cu mine si o sa-ti rup urechile!” 

“Ce carte stii tu, ma, ca erai contabil, erai socotitor la CAP, numarai boabe de porumb. Ma schimbi tu pe mine din functie? Se vede Balaceanca”, a mai spus Vadim Tudor. “Nu v-am schimbat eu, v-au schimbat membrii de partid. Nu stiu de ce nu ati avut curaj sa candidati la Alba Iulia. Iti sugerez sa scoti Biblia de la piept si sa citesti o porunca frumoasa: Iubeste-ti aproapele “, a replicat Funar.

“Tu nu esti aproapele meu, Funar. Tu ai fost catelusul din spatele meu”, a urlat Vadim. Cearta dintre cei doi a pornit de ieri, atunci cand la Congresul PRM de la Alba Iulia a fost votata excluderea din partid a lui Vadim Tudor si inlocuirea sa in functia de presedinte cu Gheorghe Funar.

Sursa foto: rtv.net