CORNELIU VADIM TUDOR isi vinde lucrurile pentru a-si finanta CAMPANIA ELECTORALA

CORNELIU VADIM TUDOR, prezidentiabilul din partea Partidului Romania Mare (PRM), a anuntat marti, prin intermediul unei postari pe pagina sa personala de Facebook, ca isi va scoate la vanzare colectia de monede, carti, documente istorice si culturale pentru a-si finanta campania electorala din noiembrie.

“A fost pasiunea mea. Aproape toti banii pe care i-am castigat – i-am cheltuit pentru achizitionarea acestor valori. Astazi, din pacate, ma vad nevoit sa ma despart de ele. (…) Ma doare sufletul, dar n-am incotro. Intre a face un muzeu (la care n-ar intra nimeni, in vremea asta manelista) si a intretine, in continuare, ultima speranta a romanilor, Fenomenul Romania Mare, n-am stat pe ganduri si am ales. Asta-i situatia. Care e cea mai graitoare dovada a integritatii mele.

CITESTE SI: CORNELIU VADIM TUDOR va CANDIDA pentru PRESEDINTIE

A faptului ca, desi muncesc, pe branci, de zeci de ani eu n-am pus nici un ban deoparte. Altii au conturi enorme, mai ales in bancile din strainatate. Din ce le-au facut? Din jaf. Din santaj. Din mita. Eu am castigat mult, din 1990 si pana azi, dar toti banii i-am bagat in actiuni filantropice si, repet, in agonisirea acestor comori istorice si culturale. In vreme ce altii scoteau din tara documente, peste granita, eu bagam mana in buzunar, le cumparam din Anticariatele Parisului si le aduceam in tara, la romanii mei”, a spus Corneliu Vadim Tudor.

 Presedintele PRM spune ca nu poate sa se descurce altfel in viitoarea campanie electorala.

CITESTE SI: Inconfundabilul VADIM TUDOR. Cum s-a razbunat Tribunul pe rivalii politici. FOTO in articol 

“Campanie care inseamna afise, bannere, spatii publicitare, videoclipuri televizate, deplasari in tara, benzina, cazare etc. Altii invart milioanele de euro cu lopata. Ati vazut ce propaganda desantata si-au facut, pentru alegerile (fraudate) din 25 mai 2014. Pe mine nu ma ajuta nimeni. Nu-i nimic, am sa ma ajut singur. Dar suntem, noi, cei de la PRM singuri? Nicidecum. Cu noi este Dumnezeu!”, a mai transmis Vadim.

Sursa foto: realitatea.net