CORNELIU VADIM TUDOR: Meseria mea este tara asa ca stiu ce am de facut

Corneliu Vadim Tudor, candidatul Partidului Romania Mare (PRM) la alegerile prezidentiale, considera ca seful statului trebuie sa fie o personalitate puternica, un reper moral. El sustine ca pentru functia suprema in stat il recomanda gradul de simpatie ridicat pe care i-l poarta lumea si faptul ca PRM nu a fost niciodata la guvernare.

“Iesi cu mine pe strada, in orice asezare a acestei tari, si vei vedea ce grad de simpatie din ce in ce mai ridicat am eu. Ma recomanda faptul ca nu am fost niciodata la guvernare. Nu i-am mintit si nu i-am tradat niciodata pe romani. In cele mai importante chestiuni eu am pus diagnosticul exact: si in problema nationala — uitati-va cum s-a obraznicit sovinismul maghiar — si in problema privatizarilor frauduloase — uitati-va numai la ancheta EADS. Pai cine a facut primele dezvaluiri? Eu le-am facut, in 2005. Eu am spus de Vasile Blaga, eu am spus si de implicarea lui Calin Popescu-Tariceanu, am spus si de implicarea lui Catalin Harnagea, a lui Dorin Marian si a tuturor acelora care au crezut ca nu va veni o zi a judecatii si romanii nu vor afla cum au fost talhariti.

CITESTE SI: Gheorghe Funar si-a depus candidatura la Presedintie ca independent 

Ma intrebati ce anume ma recomanda? Exact contrariul celor ce ii recomanda pe ceilalti. Am fost si am ramas un patriot integru, un om care nu are avere, iar asta se vede cu ochiul liber pe strazile si ulitele acestei tari — si in mediul rural, si in mediul urban. Eu aproape nu exist din punct de vedere al campaniei electorale — nu avem bannere, nu avem afise, pentru ca nu avem bani. Repet: ma recomanda exact opusul celor care-i recomanda pe contracandidatii mei. N-am fost la guvernare, nu am avere, am o judecata sanatoasa in problema nationala si in problema justitiara”, a raspuns Vadim Tudor cand a fost intrebat ceea ce il recomanda pentru postul de presedinte.

CITESTE SI: VICTOR PONTA vrea sa semneze cu CALIN POPESCU TARICEANU un ACORD DE GUVERNARE, daca acesta nu intra in turul doi

“Intotdeauna, din 1996 a iesit presedinte cel care, in realitate, a pierdut alegerile. In 1996 iesise tot Iliescu, dar a fost declarat de stapanirea americana Emil Constantinescu. In 2000, iesisem eu presedinte, insa a fost declarat, probabil, in compensatie, Ion Iliescu. In 2004 castigase Adrian Nastase, a fost declarat Traian Basescu. In 2009 castigase Mircea Geoana, si cu sprijinul dezinteresat al voturilor PRM, dar a fost declarat castigator tot Traian Basescu care, am aflat nu de mult timp, este agent american. El a fost recrutat in 1998 pe cand era ministrul Transporturilor. Cele doua mandate ale lui de primar in 2000 si 2004 i-au fost facute cadou de americani. Seara, dupa ora 18,00, Gara de Nord, cozi interminabile, tineti minte toata butaforia si scenografia aia. La alegerile prezidentiale din 2004-2009, tot americanii l-au scos, in mod artificial, castigator”, a declarat prezidentibilul PRM intr-un interviu acordat agentiei Agerpres.

Sursa foto: realitatea.net