CORNELIU VADIM TUDOR se lanseaza in cursa pentru Cotroceni la PALATUL COPIILOR

Corneliu Vadim Tudor, candidatul Partidului Romania Mare (PRM) se va lansa sambata, oficial, in cursa pentru Cotroceni. Evenimentul va avea loc, incepand cu ora 13.00, in cadrul plenarei Consiliului National al PRM care se desfasoara la Palatul Copiilor din Capitala.

Conform unui comunicat de presa, Corneliu Vadim Tudor ar fi reusit sa stranga 250.000 de semnaturi pentru a isi inregistra candidatura, iar liste cu sustinatori continua sa vina din toata tara.

CITESTE SI: VICTOR PONTA isi lanseaza candidatura la PRESEDINTIE pe NATIONAL ARENA din Capitala

In acelasi timp, prezidentiabilul PRM nu se bucura de acelasi sprijin din interiorul partidului in fruntea caruia se afla, lucru certificate de scrisoarea deschisa semnata de mai multi membrii care ii solicita sa se retraga din fruntea partidului.

Totodata, Corneliu Vadim Tudor intampina si o seriei de probleme financiare cand vine vorba de campania electoral, acesta postand recent un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care anunta ca isi scoate la vanzare monede, carti si documente rare pentru a putea face rost de bani pentru campanie.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS isi depune candidatura pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE 

Sursa foto: realitatea.net