Corona Brasov este prima echipa retrogradata din Liga I in acest sezon

In ciuda faptului ca mai sunt de disputat 9 etape din acest sezon al Ligii I si sanse teoretice de salvare ar mai exista, gruparea Corona Brasov a devenit prima echipa retrogradata. “Lanterna rosie” a Ligii 1, nu si-a depus dosarul de licentiere, potrivit unui comunicat al Administratiei de licentiere a Federatiei Romane de Fotbal remis agentiei Mediafax.

Asta inseamna ca brasovenii vor retrograda cu siguranta, chiar daca din punct de vedere sportiv elevii tehnicianului Ionel Gane vor reusi o minune si vor incheia sezonul pe locul 14. In prezent, Corona Brasov ocupa ultimul loc in clasament, cu numai 13 puncte dupa 25 de etape.

Citeste si:  STEAUA – FC BOTOSANI 4-0 / Pas cu pas spre titlul 25

De asemenea, patru formatii din Liga 2 – Unirea Slobozia, ACS Berceni, SC Bacau si FCUniversitatea Craiova – nu si-au depus dosarele de licentiere si, prin urmare, nu vor avea drept de promovare.

Daca Stiinta lui Mititelu s-a retras din campionat, celelalte trei echipe ocupa locuri care le asigura calificarea in playoff-ul Seriei I. In aceste conditii, pentru cele doua locuri promovabile din Seria I a Ligii secunde s-ar putea lupta doar trei cluburi, CSMS Iasi, Rapid si ACS Clinceni. 

Sursa foto: sport.ro