Corpul neinsufletit al lui CORNELIU VADIM TUDOR a fost depus la biserica SFANTUL GHEORGHE NOU

Corpul neinsufletit al lui CORNELIU VADIM TUDOR a fost depus, marti la pranz, la Biserica SFANTUL GHEORGHE NOU, a anuntat Partidul Romania Mare (PRM).

”Corpul neinsufletit va fi depus la Biserica SFANTUL GHEORGHE NOU de la kilometrul zero al Bucurestilor incepand de astazi, 15 septembrie, orele 13,00. Vor putea sa-i aduca un ultim omagiu toti cei care l-au iubit si l-au apreciat pana joi, 17 septembrie, cand va avea loc slujba de INMORMANTARE, la orele 12,00, tot la Biserica SFANTUL GHEORGHE NOU, dupa care va fi condus pe ultimul drum la Cimitirul Ghencea Civil”, releva sursa citata.

CITESTE SI: CORNELIU VADIM TUDOR A INCETAT DIN VIATA DIN CAUZA UNOR AFECTIUNI CARDIACE. UPDATE

Toti membrii si simpatizantii PRM transmit condoleante familiei indoliate. Conducerea Senatului ia in discutie, in sedinta Biroului Permanent de marti, o solicitare privind depunerea trupului lui CORNELIU VADIM TUDOR la Senat.

CORNELIU VADIM TUDOR a decedat, luni seara, la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, dupa ce in cursul zilei a fost adus in unitatea medicala pentru probleme cardiace.

CORNELIU VADIM TUDOR, fondator al PRM, a detinut patru mandate de senator si a indeplinit atributii de vicepresedinte si secretar al Senatului.

Sursa foto: realitatea