CORUL VANATORILOR de la ANTENA 3 s-a transformat in CORUL BOCITOARELOR

N-am crezut niciodata ca o sa vad, in direct, pe micile ecrane un veritabil cor al bocitoarelor. Ei bine, dragii mei, m-am inselat amarnic! Si ce sa vezi, ditamai corul vanatorilor de cai verzi pe pereti s-a transformat, intr-o secunda, in corul bocitoarelor!

Toata liota de jurnalisti de la postul Antena 3, in frunte cu pastorul cu nume de calau care a fost caracterizat perfect de un psihiatru drept “un moderator care agita in permanenta fantasmele cruzimii si razbunarii”, se gatise de sarbatoare ca sa-l ridice in slavi pe Mickey Mouse! Bineinteles ca nu este vorba de celebrul personaj creat de Disney, ci de amaratul dambovitean care isi linge ranile si cugeta nelinistit asupra viitorului sau din Palatul Victoria.

CITESTE SI: ROMANII din Diaspora i-au stricat directia “masinariei” lui Victor Ponta 

Problema a fost legata strict de tactica! Mascaricii ursi, greci, ciuvici si mai putini batausi (n.red. dupa bataita luata pe tatami cred ca Badita spagat s-a convins ca este mai bun ca gurist decat ca smardoi!) s-au intristat brusc si dintr-o data si au inceput sa jeleasca intr-un mare fel infrangerea lui Victor Viorel. Dar ce sa zic eu sa jeleasca pentru ca la un moment dat s-au dat la premier mai tare decat adversarii de la Realitatea si B1!

Mai nene (n.red. vorba preferata a lui musiu Ciuvica rostita cu o cadenta care face redundanta sa para un fel de joc de copii ) si-au luat-o tare rau baietii si fetele care il plang zilnic pe Varan! In timp ce mistourile amare curgeau din plin de partea masculilor, domnitele A3 isi faceau si ele planuri! Grecu se gandeste sa-si traga acreditare la Cotroceni, iar Stoiceasca nu-si explica in ce fel s-a sucit votarea cu internautii. Fata draga, nimic mai simplu, lumea s-a saturat: si de furat, si de baroni, si de obstructionarea justitiei si de cei ca voi mai ales!

CITESTE SI: MIHAI GADEA, pastorul care viseaza cai verzi pe peretii Cotroceniului

Romanii au votat pentru ca vor mai multe sectii de votare in Diaspora, vor sa vada cum hotii si banditii se duc la puscarie, dar si cum jurnalistii isi fac treaba deontologic. Romanii nu au fost prostiti de amenintarea comunismului (n.red. asa cum insinua aceeasi fosta de la pupitrul stirilor) decat in numar nesemnificativ.

Romanii s-au saturat de golanii, tupeu si lovituri perverse, ei isi doresc mai multa seriozitate, decenta si o societate mai corecta si cinstita. Restul ramane de povestit in timpul mandatului urmator.

Sursa foto: antena3.ro