COSMIN CONTRA a dezvaluit care a fost cea mai mare GRESEALA a carierei sale de fotbalist

Cosmin Contra, antrenorul roman al gruparii spaniole Getafe, a declarat, miercuri, pentru Milan Channel, ca cea mai mare greseala din cariera sa de fotbalist a fost plecarea de la formatia AC Milan, informeaza site-ul calciomercato.com.

“Am amintiri minunate din perioada cand am jucat pentru Milan. Plecarea de la Milan a fost cea mai mare greseala din cariera mea de fotbalist. Ii doresc mult succes lui Pippo Inzaghi in functia de antrenor. Imi aduc aminte de o victorie intr-un derbi cu Inter Milano in care el a inscris cu o lovitura de cap dupa o centrare a mea din partea dreapta.

CITESTE SI: Cosmin Contra, primul tehnician roman din Primera Division ! Cine ii ia locul la Petrolul – UPDATE

Fernando Torres este un atacant de clasa, iar suporterii trebuie sa aiba incredere in el. Are nevoie sa se adapteze la fotbalul italian si cred ca in curand va redeveni marcatorul pe care il stim”, a spus Contra.

Cosmin Contra, in varsta de 38 de ani, a evoluat pentru AC Milan in perioada 2001-2002 si a marcat trei goluri in 29 de partide. Derbiul AC Milan – Internazionale Milano, din etapa a XII-a a campionatului Italiei, se va disputa duminica, de la ora 21.45.

CITESTE SI: MARICA: In trei zile, Cosmin Contra a schimbat mentalitatea si sistemul de joc 

Sursa foto: sport.ro