Cosmin Contra a început curățenia de toamnă la Dinamo! Primii patru ”executați”

Cosmin Contra a început curățenia de toamnă la scurt timp după revenirea pe banca tehnică a echipei Dinamo. Noul antrenor al ”câinilor roșii” anunța imediat după eșecul cu Chindia din campionat că va renunța la mai mulți jucători.

Conform prosport.ro, primii fotbaliști care au intrat pe lista neagră a lui ”Guriță” sunt atacanții Daniel Popa (25 de ani) și Mihai Neicuțescu (21) și fundașii Andrei Sin (28) și Mihai Popescu (27).

Noua conducere a roș-albilor vrea să scape de cei patru, fie definitiv, fie să le găsească o echipă unde să fie împrumutați. Prosport susține că fotbaliștii mai sus amintiți nu se vor mai antrena cu prima echipă și vor merge pentru moment la Dinamo 2, în Liga 3.

Cei patru sunt doar primii fotbaliști care vor pleca cu coada între picioare din ”Groapă”. Cosmin Contra este decis să restructureze lotul lui Dinamo din temelii și să impună în echipă jucătorii pe care a început deja să-i transfere.

Un alt jucător care a evitat, pentru moment, mazilirea este mijlocașul Alexandru Răuță (28 de ani). Acesta va fi deocamdată păstrat după ce Vlad Achims-a accidentat.

Sursa foto: sport