Cosmin Contra anunță când ar putea pleca de la naționala României

Cosmin Contra a anuntat, miercuri, ca ar putea pleca in curand de la echipa nationala. Nu prin demisie, ci la solicitarea FRF. Selecționerul a explicat ca, desi crede in calificarea la Euro 2020, el ar putea totusi sa fie indepartat de pe banca primei reprezentative in cazul unui esec in preliminarii.

“Presedintele Federatiei Razvan Burleanu si Mihai Stoichita stiu ca am venit sa fac treaba buna la nationala. Am incredere maxima in acesti jucatori pe care ii antrenez. Vad spirit, vad ca jucatorii isi doresc aceasta calificare. N-am cum sa nu cred in aceasta calificare.

Vedem ce se va intampla in continuare, poate ce hotarasc si cei din Federatie. Daca nu ne vom califica din grupe, poate vom decide alaturi de Federatie ca e mai bine sa vina altcineva si sa incerce sa califice nationala prin Nations League”, a spus Contra la ProX.

Obiectivul lui Cosmin Contra la echipa nationala este calificarea la Campionatul European din 2020, insa “tricolorii” au sanse destul de mici sa o obtina in preliminarii, unde am pierdut un tempo. Daca Romania va rata calificarea, Contra are sanse mari sa fie demis si inlocuit inaintea duelurilor din Nations League.

Sursa foto: frf