Cosmin Contra ar putea ajunge pe banca tehnica spaniolilor de la Getafe. FOTO

Cosmin Contra, tehnicianul echipei Petrolul Ploiesti, este foarte aproape de semna un contract cu fosta sa formatie, Getafe, acest lucru fiind anuntat de jurnalistii cotidianului spaniol AS. Sursa citata anunta faptul ca demiterea lui Luis Garcia, antrenorul celor de la Getafe se va produce in urmatoarele ore in locul sau urmand a fi numit tanarul tehnician al „Lupilor Galbeni”.

Acest lucru este posibil in conditiile in care in contractul semnat de Contra cu Petrolul exista o clauza conform careia acesta poate parasi oricand gruparea prahoveana daca va avea o oferta concreta din liga spaniola. In acest fel Contra l-ar putea avea avea elev pe internationalul roman Ciprian Marica.

Citeste si: Razvan Rat a semnat cu Rayo Vallecano

”Demiterea antrenorului Luis Garcia poate fi o chestiune de ore. La fel si sosirea lui Cosmin Contra, fost jucator al lui Getafe, care pastrează o relatie buna cu presedintele Angel Torres si care ar putea ateriza in urmatoarele ore la Madrid. Contra antreneaza in prezent Petrolul Ploiesti si, conform contractului are o clauza de reziliere in cazul in care ar putea antrena in prima liga spaniola” scriu jurnalistii spanioli.

Getafe a pierdut in ultima etapa cu 3-0 pe propriul teren in fata celor de la Real Madrid si se afla pe locul 15 in clasament cu 25 de puncte.

Sursa foto: prosport.ro