Cosmin Contra pe făraș! Dezvăluire din culisele FRF! Se ştie numele viitorului selecţioner

Echipa naţională nu rupe gura târgului în preliminariile Campionatului European de anul viitor, iar tot mai multă lume din fotbalul românesc se gândeşte deja la un eventual urmaş al lui Cosmin Contra la cârma „tricolorilor”. Subiectul a ajuns să fie dezbătut şi prin birourile Federaţiei Române de Fotbal, informează spynews.ro.

Deşi se află în cărţile calificării la EURO 2020, România a avut, în ultima vreme, prestaţii sub aşteptările fanilor, ale jurnaliştilor şi ale greilor din fotbal. Astfel, tot mai puţini oameni cred în posibiliatea ca băieţii pregătiţi de „Guriţă” să ajungă la turneul final. Dacă „tricolorii” vor rata acest obiectiv, evident, Cosmin Contra nu va mai rămâne în funcţia de selecţioner.

„Cine ar fi potrivit să-l înlocuiască pe <<Guriţă>>?”, este întrebarea de pe buzele tuturor celor cărora le pasă de echipa naţională. Ei bine, spun sursele noastre bine informate, pe la colţuri, oamenii de la „Casa Fotbalului” pronunţă tot mai des numele lui Mirel Rădoi. Finul lui Gigi Becali a reuşit să ducă naţionala de tineret până în semifinalele Campionatului European din acest an, iar jucători precum Ianis Hagi, Florinel Coman, Alexandru Cicâldău, George Puşcaş sau Andrei Radu au strălucit sub comanda sa, mai scrie spynews.ro.

În plus, Mirel Rădoi i-a cucerit pe tinerii jucători. „Este absolut incredibil felul în care ne motivează. Dau totul pe teren, pur şi simplu, ascultându-i vorbele și indicațiile”, a declarat fundaşul Alex Paşcanu. La rândul lor, oficialii FRF au fost impresionaţi de metodele de antrenament folosite de fostul mare fotbalist. Practic, Mirel Rădoi îi „păcălește” pe jucătorii de la Under 21 să se antreneze sub pretextul distracției.

Având în vedere toate acestea, neoficial, Mirel Rădoi este favoritul celor de la „Casa Fotbalului” pentru funcţia de selecţioner al primei reprezentative, în cazul în care Cosmin Contra ratează calificarea la EURO 2020.

Sursa foto: frf