Cosmin Contra remaniază echipa națională! Ce jucători noi va aduce selecționerul la lot

Cosmin Contra a dezvăluit schimbările majore pe care le va face la echipa națională în 2018, infomează Digisport. Guriță a numit primii jucători pe care îi va chema în premieră la lot.

Cosmin Contra spune că va face o întinerire masivă cu fotbaliști de la naționalele sub 19 și sub 21 de ani. Primele nume dezvăluite de Contra sunt cele ale lui Vlad Dragomir (Arsenal Londra) și Olimpiu Moruțan (FC Botoșani), ambii de la naționala U-19.

“Sigur vor apărea în următoarele două perioade jucători de la naționala de tineret, poate și de la U-19, dacă nu se vor califica la Campionatul European. Vorbesc despre Dragomir, Moruțan…

Vreau să-i aduc la echipă, unii pot chiar să joace la echipa mare. Pot evolua fără probleme la echipa națională. Au avut rezultate foarte bune, iar evoluțiile lor din Liga 1 sunt foarte bune”, a spus Contra la Digi Sport.

Pe lângă aceștia, de la naționala U-21 ar mai putea apărea Dragoș Nedelcu, George Pușcaș, Dennis Man, Ionuț Nedelcearu sau Cristian Manea. Prima ocazie pentru a vedea la treabă noii jucători este un amical cu Israel programat la finele lui martie.

Sursa foto: prosport