COSMIN OLAROIU a dat LOVITURA. CONTRACT – RECORD semnat de antrenorul ROMAN

COSMIN OLAROIU a reusit sa dea lovitura dupa ce sii-a prelungit intelegerea cu gruparea AL-AHLI! Antrenorul roman COSMIN OLAROIU si-a prelungit CONTRACTUL cu clubul de fotbal AL-AHLI DUBAI (Emiratele Arabe Unite), astfel ca va ramane la echipa care evolueaza pe stadionul Rashid pana in 2018, potrivit presei din Golf.

Decizia, anuntata de clubul AL-AHLI DUBAI pe site-ul sau oficial, dupa ce numele lui COSMIN OLAROIU fusese legat de mai multe echipe in ultimele luni, a fost luata pentru a ”mentine stabilitatea”, in urma succesului inregistrat de TEHNICIANUL ROMAN, care, de la venirea sa, din sezonul 2013-14, a castigat campionatul, cupa si doua Supercupe.

CITESTE SI: COSMIN OLAROIU a cucerit inca un trofeu in GOLF

Astfel, cu un salariu total de 16 milioane de euro pentru urmatoarele trei sezoane, COSMIN OLAROIU devine cel mai bine platit antrenor ROMAN, informeaza Gazeta Sporturilor. Echipa pregatita de COSMIN OLAROIU este calificata si in sferturile de finala ale Ligii Campionilor Asiei, pentru prima oara in istoria sa.

COSMIN OLAROIU, in varsta de 46 ani, este al treilea ANTRENOR ROAMN al echipei AL-AHLI din Dubai, dupa ILIE BALACI (2003-2005) si IOAN ANDONE (iunie-noiembrie 2009).

Sursa foto: sport.ro