COSMIN OLAROIU a primit o noua OFERTA SENZATIONALA din partea seicilor

COSMIN OLAROIU poate da lovitura carierei de antrenor! Tehnicianul roman a primit o OFERTA SENZATIONALA din partea unui alt club din zona Golfului, acolo unde OLI este printre cei mai bine cotati antrenori.

Potrivit presei arabe, COSMIN OLAROIU se pregateste sa plece de la  Al-Ahli Dubai dupa doar un sezon petrecut la aceasta formatie, timp in care fostul antrenor al STELEI a castigat trei trofee.

Citeste si: OLAROIU ii determina pe oficialii federatiei din EMIRATE sa schimbe REGULAMENTELE 

OLI ar putea da curs OFERTEI primite din partea seicilor de la AL-AHLI JEDDAH din Arabia Saudita, acestia oferindu-i romanului un salariu anual de 6 milioane de dolari, cu un million mai mult decat primeste acum de la AL-Ahli Dubai. 

COSMIN OLAROIU ar putea sa-l inlocuiasca pe Vitor Pereira, care a demisionat recent de la Al-Ahli Jeddah. Al Ahli Jeddah ocupa in prezent locul trei in campionatul Arabiei Saudite, insa nu mai are nicio sansa la castigarea titlului.

Citeste si: COSMIN OLAROIU, premiat cu 1.000.000 de dolari pentru TITLUL DE CAMPION 

COSMIN OLAROIU a mai ANTRENAT o echipa din Arabia Saudita, AL-HILAL, dar a plecat dupa ce a fost acuzat ca a adus insulte familiei regale.

Sursa foto: sport.ro