COSMIN OLAROIU a sarbatorit TITLUL in EMIRATE alaturi de FANII STELEI

COSMIN OLAROIU, campion a treia data consecutive in Emirate, a sarbatorit TITLUL alaturi de fanii Stelei veniti special pentru el.

COSMIN OLAROIU a sarbatorit alaturi de fanii Stelei cel de-al treilea titlu consecutiv obtinut in Emiratele Arabe Unite. Fanii ros-albastrilor au venit special in Dubai pentru a-l felicita pe fostul antrenor din Ghencea pentru performantele obtinute in acest sezon cu Al-Ahli. OLAROIU s-a comportat ca un adevarat supporter, scrie digisport.ro, la intalnirea cu fanii Stelei, alaturi de care s-a fotografiat cu trofeul de campion.

“Efectul nu e acelasi, pentru ca am castigat mai demult si nu mai e acelasi feeling. Suntem multumiti ca am castigat a treia oara consecutiv, e un lucru foarte important. Speram ca la sfarsitul saptamanii sa luam si al patrulea trofeu.”, a declarat Cosmin Olaroiu, in exclusivitate pentru Digi Sport.

Citeste si: COSMIN OLAROIU a primit o noua OFERTA SENZATIONALA din partea seicilor 

“Romania, Steaua! Europa, Steaua! Oriunde, Steaua! Campionii din Ghencea!”, au fost scandarile cu care Olaroiu si fanii stelisti au marcat al doilea an consecutiv in care si ros-albastrii, dar si fostul lor antrenor castiga titlul in acelasi an.

Citeste si: OLAROIU, lovitura de 15.000.000 de dolari

OLAROIU vrea sa mai castige un trofeu in primul sau sezon la Al-Ahli. Duminica va juca finala Cupei Presedintelui, chiar impotriva fostei sale echipe, Al-Ain, la care evolueaza Mirel Radoi, fostul capitan al Stelei.

Sursa foto: digisport.ro