Cosmin Olaroiu, condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare. Afla motivul

Antrenorul roman Cosmin Olaroiu nu traverseaza o perioada tocmai buna in Golf, acolo unde activeaza de ani buni cu rezultate excelente. Situatia tehnicianul nu este cauzata de situatia in plan profesional, ci de contrele permanente pe care le-a avut cu seicii de la Al-Ain, fosta sa echipa.

Cosmin Olaroiu a fost condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare de judecatorii tribunalului din Abu Dhabi, magistratii luand aceasta decizie in urma conflictului pe care Oli il are cu fostii sai angajatori. In plus, antrenorul roman s-a ales si cu o amenda in valoare de 21.000 de dinari, informeaza site-ul super.ae.

Citeste si: Cosmin Olaroiu a vorbit despre situatia prietenului Gigi Becali 

Verdictul este final dupa mai multe amanari in care nu era foarte clara pozitia lui Olaroiu referitoare la modul in care se apara in acest caz.

Totul a pornit de la o plangere a seicilor de la Al Ain dupa ce Cosmin Olaroiu a facut mai multe declaratii ironice. Mai mult, compatriotul nostru este acuzat si de faptul ca ar fi semnat un contract cu rivala Al Ahli, desi contractul sau cu Al Ain era inca in vigoare, legat de aceasta situatie fiind asteptata si o decizie a litigiului la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Sursa foto: prosport.ro