Cosmin Olaroiu, din nou CAMPION! Ioan Andone a RETROGRADAT

Cosmin Olaroiu si-a trecut in palmares un nou titlu de campion dupa ce s-a impus in sezonul actual cu formatia Al Ahli in liga din Emiratele Arabe Unite. Olaroiu si elevii sai ocupa fotoliul de lider cu 12 puncte avans fata de urmatoarea clasata cu patru etape inaintea finalului. In acest an, Al Ahli si-a trecut in palmares si Supercupa, aflandu-se in cursa pentru alte doua trofee, Cupa Emiratelor si Cupa Presedintelui.

In ultimul meci, cel care a consfintit castigarea titlului, jucatorii antrenati de Cosmin Olaroiu au invins cu 3-1 formatia pregatita de italianul Walter Zenga.

Citeste si: Hagi, ovationat la derbiul dintre Galatasaray si Fenerbahce 

Din pacate, un alt tehnician roman, Ioan Andone, a retrogradat cu Al Ettifaq in campionatul din Arabia Saudita, dupa un meci de infarct pierdut in minutul 90+4 din cauza unui autogol! Practic, pentru a evita retrogradarea, Al Ettifaq nu trebuia sa piarda in deplasarea cu Al Ahli, acolo unde evolueaza fostul pandur Eric de Oliveira. Cum acest lucru nu s-a intamplat, Al Ettifaq a retrogradat pentru prima oara in istoria de 70 de ani ai clubului, pe care ii aniverseaza, ghinion, in acest an.

Sursa foto: gsp.ro