COSMIN OLAROIU, inca un SCANDAL in Emirate

COSMIN OLAROIU este implicat din nou intr-un SCANDAL de proportii in EMIRATELE ARABE UNITE, fiind acuzat ca l-a sfidat pe SEICUL MOHAMMED BIN RASHID AL MAKTOUM, vice-presedintele statului si conducatorul din Dubai.

Presa din EMIRATE scrie ca tehnicianul roman COSMIN OLAROIU a refuzat sa participe la ceremonia de premiere de dupa finala Cupei Presedintelui, meci pe care echipa sa, Al Ahli, l-a pierdut in fata rivalilor de la Al Ain, si ca l-ar fi trimis in locul sau pe secundul Catalin Necula, cel care a sustinut si conferinta de presa.

Jurnalistii arabi scriu ca refuzul romanului de a participa la aceasta ceremonie poate fi vazut ca un afront extrem de serios, mai ales ca cel care a oferit medaliile si trofeul a fost nimeni altul decat seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, premierul si vice-presedintele din Emirate si conducatorul Dubaiului.

Citeste si: COSMIN OLAROIU a sarbatorit TITLUL in EMIRATE alaturi de FANII STELEI 

Imediat, oficialii lui Al Ahli au reactionat, ei sustinand ca OLAROIU nu a refuzat sa primeasca medalia din partea seicului Mohammed, ci a fost blocat de fortele de ordine de la stadion sa ajunga in loja VIP in care a avut loc ceremonia cu pricina.

Citeste si: OLAROIU, lovitura de 15.000.000 de dolari

“Clubul Al Ahli anunta ca antrenorul COSMIN OLAROIU nu a lipsit intentionat de la ceremonia de premiere de dupa finala Cupei Presedintelui. Antrenorul nostru a mers la vestiare dupa meci pentru a-si schimba hainele cu unele curate pentru a da mana cu inaltii oficiali prezenti in loja VIP. El a fost insa impiedicat de oamenii de la securitate sa ajunga la ceremonie”, se arata in comunicatul celor de la Al Ahli.