Cosmin Olăroiu, jefuit la Milano! Antrenorul era în plină stradă

Cosmin Olăroiu a fost jefuit în plină stradă la Milano. Cunoscutul antrenor român în vârstă de 52 de ani se plimba alături de soția sa prin capitala Lombardiei în momentul în care a fost deposedat de un ceas de lux marca Richard Mille.

Jurnaliștii italieni de la Ilgiorno.it scriu că antrenorul Cosmin Olăroiu se plimba pe via della Spiga împreună cu soţia sa, moment în care un bărbat a venit şi l-a îmbrăţişat reușind să-i fure ceasul de lux de la mână.

Sursa citată precizează că Olăroiu n-a realizat în primă fază ce s-a întâmplat, dar și-a dat seama că a fost jefuit după ce bărbatul care l-a îmbrăţişat a plecat în pas alergător. Ulterior, hoțul a fugit pe un scuter, alături de un complice.

“Fostul antrenor de la Jiangsu Suning și Steaua București, Cosmin Olăroiu (52 de ani), a fost jefuit de un ceas de lux Richard Mille, ieri după-amiază, luni, 30 august, pe via della Spiga.”, scrie sursa citată. Poliţia din Milano a deschis un dosar în acest caz.

Pasiunea lui Cosmin Olăroiu pentru ceasuri de lux este cunoscută, antrenorul român având o colecție impresionantă de astfel de accesorii foarte scumpe pe care numai foarte puțină lume și le permite. Astfel, un exemplar din gama Richard Mille are un preț care poate varia între câteva zeci de mii de euro și poate ajunge până la mai bine de un milion și jumătate de euro. Iar un model exclusivist poate atinge prețul de 2,5 milioane.

Nume cunoscute din lumea sportului precum Neymar, Rafael Nadal sau a muzicii, Jay-Z, sunt doar câteva personaje care poartă ceasuri realizate de Richard Mille.

Sursa foto: digisport