Cosmin Olăroiu și-a recuperat, pe alt continent, ceasul de lux care i-a fost furat la Milano

Cosmin Olăroiu și-a recuperat ceasul de lux, marca Richard Mille, care i-a fost furat în urmă cu o lună și jumătate pe o stradă din Milano, acolo unde antrenorul în vârstă de 52 de ani se plimba împreună cu soția sa.

Cosmin Olăroiu a primit înapoi ceasul în valoare de 180.000 de dolari din mâna polițiștilor din Dubai, Emiratele Arabe Unite! „Ceasul a fost vândut ilegal de mai multe ori în toată Europa înainte de a ajunge în cele din urmă la Dubai, unde a fost recuperat de Departamentul General de Investigații Criminale”, se arată în comunicatul poliției din Dubai. Trei suspecți din acest caz ar fi fost deja reținuți.

Cosmin Olăroiu și-a recuperat accesoriul de lux, marca Richard Mille, chiar în Dubai și a mulțimit poliției locale. ”În primul rând vreau să mulțumesc poliției din Dubai pentru că au recuperat ceasul care mi-a fost furat. Au dat dovadă de profesionalism și au demonstrat de ce Dubaiul este cel mai sigur oraș din lume, unde oamenii locuiesc fără grija că li se poate întâmpla ceva. Vă mulțumesc încă o dată, nu mă așteptam să recuperez ceasul”, a declarat Cosmin Olăroiu.