COSTEL COMANA a fost gasit MORT in TOALETA unui AVION. MILIONARUL s-a SPANZURAT. UPDATE

ROMAN MORT, TOALETA AVION, ROMAN MORT AVION, AVIANCA, DECES ROMAN AVION

Un ROMAN a fost gasit MORT in TOALETA unui AVION care zbura pe ruta Bogota – San Jose. “Avianca anunta cu regret ca un pasager ROMAN a fost gasit MORT la bordul zborului LR 697 operat astazi (miercuri) de catre filiala sa LACSA pe ruta Bogota-San Jose”, a anuntat compania columbiana intr-un comunicat, conform Gandul.info.

UPDATE 12.10: Asupra FEMEII care il insotea pe COSTEL COMANA, o ROMANCA a carei identitate nu a fost inca dezvaluita, s-au gasit 11.000 de euro, informeaza autoritatile locale.

UPDATE 11.40: OFICIAL – MILIONARUL COSTEL COMANA, in varsta de 53 de ani,  este ROMANUL gasit MORT in toaleta unui avion care zbura pe ruta BOGOTA – SAN JOSE. Conform ultimelor informatii, COSTEL COMANA s-a SPANZURAT in toaleta aeronavei, dar si faptul ca in stomacul acestuia s-au descoperit DROGURI.

UPDATE 11.00: Presa locala speculeaza ca acesta s-ar fi sinucis pentru ca ar fi avut probleme cu justitia. Noticias RCN, care citeaza cotidianul Costa Rica Hoy, arata ca romanul care s-a SINUCIS in toaleta avionului se numeste COSTEL COMANA si are 53 de ani. Numele COSTEL COMANA  coincide cu cel al unuia dintre cei mai bogati romani, fugit din tara in urma problemelor cu justitia.

La sfarsitul lui ianuarie, BizBrasov scria ca omul de afaceri COSTEL COMANA s-ar afla in Brazilia, in timp ce partenerul sau, IORGU GANEA, a fost ARESTAT PREVENTIV pentru 30 de zile in cazul subventiilor care au imbogatit compania Regiotrans. Se banuia ca doar Ganea a ajuns in ARESTUL PREVENTIV fiind turnat de COSTEL COMANA.

REGIOTRANS este controlata de doi afaceristi: COSTEL COMANA si IORGU GANEA. Potrivit “Top 300 Capital – Cei mai bogati romani”, acestia ocupa locurile 178 si 179, avand fiecare o avere estimata la 30-32 de milioane de euro. Costa Rica Hoy speculeaza ca omul de afaceri a plecat din Brazilia pentru a evita sa fie prins.

COSTEL COMANA era insotit de o femeie in calatoria dinspre Columbia spre Costa Rica. Femeia ar fi vazut ca acesta este nervos si s-a dus de mai multe ori la baie. Dupa ce acesta a stat mai mult timp in toaleta, femeia a deschis usa cu forta si l-a gasit MORT.

STIRE INITIALA

Zborul comercial a decolat de la Bogota la ora locala 8.01 (16.31, ora Romaniei) şi a sosit la San Jose la ora locala 9.05 (18.05, ora Romaniei).

CITESTE SI: ROMAN IMPUSCAT in plina STRADA, la Madrid

Autoritatile de pe Aeroportul International Juan Santamaria au confirmat MOARTEA ROMANULUI. Autoritatile din Costa Rica au demarat o investigatie cu privire la cauzele incidentului.

Sursa foto: the telegraph