Costel Corduneanu a murit! Cauza decesului liderului interlop

Costel Corduneanu a murit, luni, după ce stat câteva săptămâni internat într-un spital din Târgu Mureş, unde a suferit o operație la inimă. Liderul interlop, în vârstă de 52 de ani, avea probleme grave de sănătate în ultima perioadă.

Costel Corduneanu era internat la un spital din Târgu Mureş, unde a fost declarat decesul. Federaţia Română de Lupte a postat pe Facebook un mesaj de condoleanțe la adresa fostului sportiv. Costel Corduneanu a fost vicecampion european la lupte libere, reprezentând România la două ediţii ale Jocurilor Olimpice. „Federația Română de Lupte anunță cu regret trecerea în neființă a celui care a reprezentat luptele libere românești cu succes- Costel Corduneanu.

Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iași, fiind Vicecampion European și participant la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996. Federația Română de Lupte transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților”, se arată în mesajul transmis de federație.

Costel Corduneanu era considerat unul dintre cei mai temuţi lideri ai lumii interlope din zona Moldovei, având cartierul general la Iași.

Sursa foto: captura realitatea