Costel Corduneanu, ofertat de mafia rusească! Speriat de garanția solicitată de Bratva, liderul interlop a declinat propunerea

Costel Corduneanu, considerat unul dintre cei mai influenţi interlopi din România, a primit o ofertă din partea mafiei ruse, care caută oameni de bază pe teritoriul României.

Zis și “Ștefan cel Mare” sau “Stăpânul Moldovei”, Costel Corduneanu este considerat unul dintre liderii care controlează mediile interlope din județul Iași. Acesta ar fi povestit în cercurile sale de prieteni că, la un moment dat, pe fondul reputației sale de “șef”, ar fi fost contactat de reprezentanți ai mafiei ruse care i-ar fi propus să-i acorde gradul de “hoț în lege”, distincție foarte onorantă în cadrul acestei organizații criminale, cunoscute în spațiul fostului URSS sub numele de “vor v zakone”. După ce a chibzuit bine, Costel Corduneanu ar fi refuzat propunerea rușilor, mai ales că legile nescrise pe care acceptă să le respecte cu sfințenie un “hoț în lege” sunt extrem de dure.

Citește și: ȘOC LA INSULA IUBIRII! O CONCURENTĂ DIN NOUL SEZON, ARESTATĂ!

Potrivit Codului de legi al mafiei ruse, Costel Corduneanu nu ar fi avut voie să muncească niciodată, nici măcar în închisoare, ar fi fost obligat să ducă o existență sută la sută infracțională, nu ar fi avut voie să colaboreze cu autoritățile și ar fi trebuit să plătească o cotizație care însuma o cotă parte din banii încasați lunar din infracțiuni. Mai mult, acceptarea statutului de “hoț în lege” sau “zakone” presupunea că își dă acordul să fie ucis în cazul în care încalcă regulile organizației.

Sursa text: spynews.ro